“ЗВИЧАЙНІ ЦІНИ” ТА ЇХ ВПЛИВ НА ВИЗНАЧЕННЯ БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ ПОДАТКОМ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ - Кулик, Петро Любомирович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кулик П. Л. “Звичайні ціни” та їх вплив на визначення бази оподаткування податком на додану вартість. Розглянуто діючий механізм визначення бази оподаткування з податку на додану вартість (ПДВ) із застосуванням “звичайних цін”, проаналізовано його недоліки та запропоновано дещо ефективнішу процедуру визначення бази оподаткування з ПДВ. Kulyk P. “Ordinary prices” and their influence upon the determination of base of taxation from a tax value-added. The mechanism of determination of base of taxation from a tax value-added with using “ordinary prices” is considered. Its failings are analysed and more effective procedure of determination of base of taxation from a tax value-added is offered.