МЕХАНІЗМ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЗАОЩАДЖЕНЬ В ІНВЕСТИЦІЇ В ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕПОЗИТНИХ ПОСЛУГ КРЕДИТНИМИ СПІЛКАМИ - Луцишин, Олег Орестович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луцишин О. О. Механізм трансформації заощаджень в інвестиції в процесі реалізації депозитних послуг кредитними спілками. Розкрито теоретико-концептуальні засади механізму трансформації заощаджень в інвестиції. Аргументовано роль фінансових посередників у цьому механізмі. Виявлено проблемні аспекти та окреслено пропозиції щодо вдосконалення діяльності кредитних спілок у сфері залучення внесків на депозитні рахунки. Lutsyshyn O. Mechanism of transformation of economies in investment in the process of realization of deposit services by credit unions. Theoretical-conceptual principles of transformation mechanism of economies in investment are exposed. The role of financial mediators in this mechanism are argued. The problem aspects are exposed and suggestions in relation to perfection of credit unions activity in the field of bringing payments on savings accounts are outlined.