МЕТОДОЛОГІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕГУЛЮВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Адамик, Богдан Петрович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Адамик Б. П. Методологічне обґрунтування державного регулювання банківської діяльності. Розкрито необхідність та уточнено сутність державного регулювання банківської діяльності в контексті процесів фінансової глобалізації. Обґрунтовано поняття “парадигма державного регулювання банківської діяльності” та здійснено пошук шляхів її модернізації в умовах загострення світової фінансово-економічної кризи. Adamyk B. Methodological graund of state regulation of bank activity. The necessity and essence of state regulation of bank activity in the context of processes of financial globalization are considered. The concept “paradigm of state regulation of bank activity” is grounded and the search of ways of its modernization in the conditions of sharpening of world financial crisis is carried out.