ПОРІВНЯННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЙНИХ ОЗНАК ПОДАТКОВИХ СЛУЖБ СВІТУ - Ріппа, Марія Богданівна; Тучак, Тетяна Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Ріппа М. Б., Тучак Т. В. Порівняння ідентифікаційних ознак податкових служб світу. Досліджено організаційно-функціональний устрій податкових відомств країн Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) та України. Акцентовано увагу на поєднанні функцій щодо адміністрування податків, зборів і платежів, рівні підпорядкування податкової служби, основних критеріях внутрішньої організаційної структури податкового відомства. Rippa M., Tuchak T. Comparison of identification signs of tax services of the world. Organization and functional mode of tax departments by countries of Organization of economic collaboration and development and Ukraine is investigated. The attention is accented payments, even submissions of tax service, basic criteria of underlying organizational structure of tax department.