ОПТИМІЗАЦІЯ БАЛАНСУ ПІДПРИЄМСТВА - Боярко, Ірина Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Боярко І. М. Оптимізація балансу підприємства. Проведено оцінку прийнятних діапазонів зміни показників структури балансу в розрізі агрегованих елементів активів і пасивів відповідно до встановлених у нормативних методиках граничних значень коефіцієнтів ліквідності, платоспроможності та фінансової стійкості. Boyarko I. The balance sheet optimization. The estimation of acceptable changes limitations of agrigated balance is conducted in accordance with the maximum values of liquidity, solvency and financial stability set in normative methods.