ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПРИСУТНОСТІ ІНОЗЕМНОГО КАПІТАЛУ І ФІНАНСОВА БЕЗПЕКА БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Коваленко, Вікторі Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Коваленко В. В. Оцінка ефективності присутності іноземного капіталу і фінансова безпека банківської системи. Розглянуто основні передумови доступу іноземного капіталу в банківську систему України. Визначено проблеми, що стосуються капіталізації банківської системи України. Надана характеристика перевагам і недолікам доступу іноземних банків у банківський сектор України. Доведено доцільність та ефективність діяльності банків з іноземним капіталом. Kovalenko V. Estimation of presence efficiency of foreign capital and financial safety of the banking system. Basic pre-conditions of foreign capital access in the bank system of Ukraine are examined. Problems which are up to capitalization of the bank system of Ukraine are certain. It is given description to advantages and lacks of access of foreign banks in the bank sector of Ukraine. Expedience and efficiency of banks activity with foreign capital are proved.