ПРИБУТОК ПІДПРИЄМСТВА: ТЕОРЕТИКО-ПРАГМАТИЧНІ АСПЕКТИ - Тулай, Оксана Іванівна; Тріпак, Мар’ян Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тулай О. І., Тріпак М. М. Прибуток підприємства: теоретико-прагматичні аспекти. Розглянуто сутність і призначення прибутку підприємства. Проаналізовано фактори, що впливають на його розмір. Окреслено основні принципи розподілу прибутку господарюючих суб’єктів у ринкових умовах. Tulay O., Tripak M. Business income: theoretical pragmatica. Essence and function of income enterprise are considered. Factors which influence on its size areanalysed. The basic principles of income distribution businesses in market conditions are described.