ДЕРЖАВНИЙ ФІНАНСОВИЙ КОНТРОЛЬ В УКРАЇНІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Дишкант, Олег Васильович; Дишкант, Ольга Василівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дишкант О. В., Дишкант О. В Державний фінансовий контроль в Україні: стан та перспективи розвитку. Розкрито сутність та особливості організації державного фінансового контролю в Україні. Систематизовано види та форми контролю і суб’єктів його здійснення. Проаналізовано недоліки здійснення державного фінансового контролю та запропоновано напрямки його удосконалення. Dyshkant O., Dyshkant O. State financial control in Ukraine: condition and prospects of development. The essence and organization of state financial control in Ukraine is defined. The types and forms of control subjects and its implementation are systematized. The shortcomings of state financial control are anylised and directions for its improving are proposed.