ВПЛИВ БЮДЖЕТНИХ РИЗИКІВ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ФІСКАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ - Сідельникова, Лариса Петрівна; Костіна, Наталія Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Сідельникова Л. П., Костіна Н. М. Вплив бюджетних ризиків на ефективність реалізації регіональної фіскальної політики. Визначено сутність категорії “бюджетний ризик”. Наведено систему взаємозв’язку бюджетного ризику із комплексом економічних ризиків. Запропоновано систему управління бюджетними ризиками на регіональному рівні. Виявлено фактори, що спричиняють невизначеність результатів реалізації регіональної фіскальної політики. Sidelnykova L., Kostina N. Influence of budget risks on the effectiveness of regional fiscal policy. The essence of category “budgetary risk” is certain. The system of intercommunication of budgetary risk with the complex of economic risks is resulted. Control system by budgetary risks at regional level is offered. Factors are reasons vagueness of results of realization of regional fiscal policy are exposed.