ЗАОЩАДЖЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ЯК ВАГОМИЙ ФІНАНСОВИЙ РЕСУРС РЕГІОНУ - Нехайчук, Дмитро Валерійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Нехайчук Д. В. Заощадження населення як вагомий фінансовий ресурс регіону. Розкрито сутність та обґрунтовано важливість такого фінансового ресурсу задля забезпечення розвитку регіону, як заощадження населення. Визначено низку факторів, що впливають на процес заощадження. Запропоновано механізм реалізації заощаджувальної політики на державному та місцевому рівнях. Nekhaychuk D. Savings as a signifi cant financial resources of the region. The essence and importance of savings for development of the financial system and the whole region are revealed. The factors are defined that affect the savings. The mechanism for the implementation of savings policy at the state and local levels are proposed.