ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕНСІЙНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Клівіденко, Людмила Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Клівіденко Л. М. Проблеми вдосконалення пенсійної системи України. Розглянуто сучасний стан та проблеми вдосконалення пенсійної системи України і впровадження другого та третього її рівнів. Зроблено акцент на нових шляхах посилення впливу пенсійної реформи на подальший розвиток вітчизняної економіки та поліпшення добробуту населення України. Окреслено шляхи вдосконалення пенсійної системи на основі використання досвіду зарубіжних країн. Klividenko L. The problems of the pension system perfection in Ukraine. The present-day state and problems of reformation and implementation of pension support in Ukraine and European countries are considered. The search for innovative methods for the pension reform’s influence on the further evelopment of national economy and increase in well-being of Ukrainian people are covered. The ways of the pension system erfection on the basis of the use of foreign countries experience are outlined.