КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ЯК СТРУКТУРНА СКЛАДОВА МОДЕЛЮВАННЯ КРЕДИТНО-ДЕПОЗИТНОЇ ПОЛІТИКИ БАНКУ - Дзюбановська, Наталія Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дзюбановська Н. В. Конкурентне середовище як структурна складова моделювання кредитно-депозитної політики банку. Визначено характерні риси, притаманні розвитку конкурентних відносин у банківському секторі України на сучасному етапі. Обґрунтовано умови існування рівноваги в конкурентній банківській системі. Розглянуто рівняння, що визначає стан рівноваги для випадку вільної конкуренції банків в економіці. Доведено доцільність існування філіальної мережі банків. Dzyubanovs’ka N. The competition in a banking sector as a structural component modelling of a creditdeposit policy of the bank.The characteristics in the development of competitive cooperation in the banking sector of Ukraine at the present stage are described. The existence of the balance in a competitive banking system is demonstrated. The equation that determines the state of the balance for the particular case of equal competition in the banking sector is explained. The proof that the network of branches in the banking sector is determined.