НЕПОДАТКОВІ НАДХОДЖЕННЯ В КОНТЕКСТІ НАПОВНЕННЯ ДЕРЖАВНОГО ТА МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ УКРАЇНИ - Сидор, Ірина Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Сидор І. П. Неподаткові надходження в контексті наповнення Державного та місцевих бюджетів України. Розглянуто теоретичні засади вітчизняної практики мобілізації неподаткових надходжень. Визначено та обґрунтовано можливість забезпечення зростання окремих видів неподаткових надходжень у доходах Державного і місцевих бюджетів України. Sydor I. No tax receipts in the context of filling State and local budgets of Ukraine. Theoretical principles of native practice of mobilization no tax receipts are considered. The possibility of providing growth separate types of no tax receipts is grounded in profits State and local budgets of Ukraine.