ТЕОРЕТИЧНА ТА МЕТОДОЛОГІЧНА КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ ПЕРЕКЛАДАННЯ ПОДАТКІВ - Маршалок, Тарас Ярославович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Маршалок Т. Я. Теоретична та методологічна концептуалізація перекладання податків. Проведено ґрунтовний аналіз процесу перекладання податків. Вивчено наукові погляди різних історичних періодів, що стосуються руху податків та їх перекладання між суб’єктами економічних відносин. Встановлено, що дослідження даного процесу залежить від певних економічних умов, рівня розвитку економіки країни. Доведено, що перекладання податків залежить від ціни, попиту і пропозиції на товар. Marshalok T. Theoretic and methodologic conseption of taxes setting. The detailed analysis of setting taxes process is conducted. The scientific opinion of different historical periods which touch motion of taxes and their setting between the subjects of economic relations are studied. It is set that research of this process depends on certain economic terms, level of economy development. It is proved that setting of taxes depends on a price, demand and supply on a commodity.