ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ДОХОДІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ - Тулай, Оксана Іванівна; Тріпак, Мар’ян Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тулай О. І., Тріпак М. М. Тенденції формування доходів місцевих бюджетів. Розглянуто теоретично-практичні аспекти формування дохідної частини місцевих бюджетів України. Проаналізовано склад доходів місцевих бюджетів у контексті нормативно-правового регулювання. Окреслено перспективи вдосконалення процесу формування місцевих бюджетів у сучасних умовах. Tulay O., Tripak M. Trends of incomes of local budgets. Theoretical and practical aspects of investments and economic growth in Ukraine are considered. The composition of incomes of local budgets is analysed in the context of legal regulation. The prospects for improving the budgeting process in modern conditions are outlined.