ТЕОРЕТИКО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ - Дишкант, Олег Васильович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дишкант О. В. Теоретико-організаційні засади фінансового контролю державних закупівель. Розкрито необхідність та проблеми організації фінансового контролю державних закупівель в процесі гармонізації системи конкуренції та державних закупівель в Україні. Проаналізовано чинники, що впливають на результати державних закупівель. Обґрунтовано пропозиції щодо підвищення ефективності фінансового контролю державних закупівель. Dyshkant O. Theoretical foundations organizational financial control of public procurement. The problems of financial control of public procurement are revealed in the process of harmonization of competition and public procurement in Ukraine. The factors affecting the results of public procurement are analysed. The proposals to improve financial control of public procurement are proved.