ФІНАНСОВА КРИЗА: ПРИЧИНИ ВИНИКНЕННЯ ТА ВПЛИВ НА СВІТОВУ ЕКОНОМІКУ - Лазня, Артем Васильович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лазня А. В. Фінансова криза: причини виникнення та вплив на світову економіку.  Уточнено сутність поняття “криза”, проаналізовано причини її виникнення та вплив на світовий економічний розвиток. Laznya A. Financial crisis: reasons of origin and influence on world economy. The essence of concept “crisis” are defined, reasons of its origin and influence on world economic development are analysed.