УПРАВЛІНСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ УСТАНОВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Безгубенко, Людмила Михайлівна; Мокрицька, Анна Богданівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Безгубенко Л. М., Мокрицька А. Б. Управлінські технології фінансового менеджменту установ охорони здоров’я. Розглянуто теоретичні основи фінансового менеджменту установ охорони здоров’я. Проаналізовано систему наукових поглядів і запропоновано власне трактування змісту понять, які використовуються для опису процесів управління фінансами охорони здоров’я. Висвітлено основні проблеми розробки і прийняття управлінських рішень та охарактеризовано управлінські технології. Bezhubenko L., Mokrytska A. Techniques of fi nancial management in health care. Theoretical foundations of financial management of health care are considered. System of scientific views are analysed and own interpretation of the content of concepts is given used to describe the financial management of health care. The basic problems of development and management decisions are defined and management techniques are described.