УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ - Тулай, Оксана Іванівна; Кобильник, Оксана Ярославівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тулай О. І., Кобильник О. Я. Удосконалення організаційно-економічного механізму функціонування Пенсійного фонду України. Розглянуто теоретико-практичні аспекти діяльності Пенсійного фонду України та розкрито його особливості. Визначено основні проблеми, які перешкоджають його розвитку та показано можливі шляхи їх вирішення в сучасних умовах. Tulay O., Kobylnyk O. Improving of the organizational and economic mechanism of pension funds in Ukraine.Theoretical and practical aspects of the Pension Fund of Ukraine are considered and its features are exposed. The basic problems, that hinder its development are determined and showed possible solutions to current conditions.