НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИДАТКІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ СОЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В УМОВАХ ЕКОНОМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ - Булавинець, Вікторія Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Булавинець В. М. Напрями підвищення ефективності видатків місцевих бюджетів соціального призначення в умовах економічних перетворень. Запропоновано власне бачення напрямів підвищення ефективності видатків місцевих бюджетів соціального призначення в контексті посилення адресності соціального захисту населення, диверсифікації методів фінансування закладів соціальної сфери та вдосконалення методики й практики оцінювання ефективності видатків місцевих бюджетів соціального призначення. Наведено аргументи щодо практичного використання запропонованих заходів. Bulavynets V. The directions of increasing efficiency of local budgets charges of social purpose in the conditions of economic reforms. The own vision of directions of increasing efficiency of local budgets charges of the social purpose are proposed in the context of strengthening of addressness of social defence of population, diversification of methods of financing establishments of social sphere and improving of methodology and practice of evaluation efficiency of budgetary charges of the social purpose. The arguments are showed in favor of use proposed measures.