ОСОБЛИВОСТІ ПІЛЬГОВОГО РЕЖИМУ ОПОДАТКУВАННЯ ДЛЯ ВІТЧИЗНЯНОЇ IT-ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - Кміть, Віра Мирославівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кміть В. М. Особливості пільгового режиму оподаткування для вітчизняної ІТ-галузі України. Виявлено основні тенденції і протиріччя, що характеризують роль IT-галузі у стимулюванні інвестиційно-інноваційної активності як на макро-, так і на мікрорівнях. Розглянуто актуальні питання податкової політики підтримки розвитку індустрії програмної продукції та розкрито особливості пільгового режиму оподаткування для вітчизняної IT-галузі. Kmit` V. Features of preferential tax treatment for domestic IT-industry. The main tendencies and contradictions that characterize the role of the IT-industry are found in stimulating investment and innovation activity both at the macro and micro levels. The current issues of tax supporting the development of software industry policy are considered; the features of preferential tax treatment for domestic IT-industry are revealed.