ПРАКТИКА ТА ПРОБЛЕМАТИКА БЮДЖЕТНОГО КРЕДИТУВАННЯ В УКРАЇНИ - Лубкей, Надія Петрівна; Крамарчук, Світлана Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лубкей Н. П., Крамарчук С. П. Практика та проблематика бюджетного кредитування в Україні. Розглянуто практику надання та погашення кредитів з Державного бюджету України. Визначено основні проблеми бюджетного кредитування на сучасному етапі та обґрунтовано рекомендації щодо їх вирішення. Lubkej N., Kramarchuk S. Practice and problems of the budget lending in Ukraine. The practice of the allocation and repayment of credits from the State budget of Ukraine is considered. The main problems of the budget lending at the present stage are defined and the recommendations regarding solve them are grounded.