ПРОБЛЕМИ ОЦІНКИ БОРГОВОЇ СТІЙКОСТІ УКРАЇНИ - Карапетян, Ольга Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Карапетян О. М. Проблеми оцінки боргової стійкості України. Порушено проблему боргової стійкості та ідентифіковано сутність цього поняття. Узагальнено теоретичні підходи до визначення критеріїв оцінки боргової стійкості. Обґрунтовано теоретико-методологічні засади формування оцінки боргової стійкості з урахуванням рівня розвитку ринкових інститутів та якості економічної політики. Karapetyan O. Problems stability assessment of debt in Ukraine. The debt sustainability problem and identified the essence of this concept is prosecuted. Theoretical approaches to the definition of criteria for assessing debt sustainability are generalized. Theoretical and systematic of stability assessment bases of formation of debt are grounded, taking into account the level of development of market institutions and the quality of economic policy.