МЕХАНІЗМ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЙ ДЕРЖАВНИМ СЛУЖБОВЦЯМ - Петрушка, Олена Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Петрушка О. В. Механізм призначення пенсій державним службовцям. Проаналізовано практику виплат пенсій державним службовцям в умовах реформування пенсійної системі. З’ясовано недоліки у функціонуванні спеціального механізму формування пенсійних виплат службовцям сектору державного управління. Досліджено ризики застосування спеціальних режимів формування пенсій для Пенсійного фонду України. Окреслено напрямки вдосконалення практики визначення розмірів пенсій державним службовцям. Petrushka O. Mechanism of setting the pensions of civil servants. Practice pensions for civil servants is analysed in terms of reforming the pension system. It is found shortcomings in the functioning of the special mechanism of formation of pension benefits to employees of the general government. The use of special risks regimes of pensions to the Pension Fund of Ukraine is investigated. The directions improve the practice of determining the pensions of civil servants are outlined.