ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ В РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - Лобозинська, Софія Миколаївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Лобозинська С. М. Економічний аналіз розвитку банківської системи України в роки незалежності. Проаналізовано процес еволюції банківської системи України. Виокремлено характерні ознаки кожного із періодів. Досліджено впливи макроекономічного середовища на стан банківського бізнесу. Окреслено перспективи розвитку вітчизняної банківської системи у майбутньому. Lobozynska S. The economic analysis of banking system development in years of independence of Ukraine. The evolution of the banking system Ukraine is analysed. Special sings of each of the periods are characterised. The impact of macroeconomic environment on the banking business is revealed. The prospects of the domestic banking system in the future are outlined.