СИСТЕМНО-ДИНАМІЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ДЕПОЗИТНОЇ ПОЛІТИКИ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ - Тарасова, Олена Олександрівна; Тузова, Ольга Олександрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Тарасова О. О., Тузова О. О. Системно-динамічне моделювання депозитної політики комерційного банку. Досліджено сутність та роль депозитної політики у формуванні ресурсної бази комерційного банку. Розроблено системно-динамічну модель управління депозитною політикою банку. Обґрунтовано рекомендації щодо підвищення ефективності організації депозитних операцій. Tarasova O., Tuzova O. System-dynamic modeling of commercial bank deposit policy. The essence and role of deposit policy in formation the resource base of commercial banks are considered. A system-dynamic model of bank deposit policy is designed. Recommendations for improving the efficiency of deposit operations are proposed.