ОСОБЛИВОСТІ МЕНЕДЖМЕНТУ КОШТІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА СТАДІЯХ БЮДЖЕТНОГО ПРОЦЕСУ - Маркович, Галина Богданівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Маркович Г. Б. Особливості менеджменту коштів місцевих бюджетів на стадіях бюджетного процесу. Досліджено особливості системи управління коштами місцевих бюджетів та напрями її удосконалення. Markovych G. Features of management of local budgets money on the corresponding stages of budgetary process. Characteristics of the local budgets’ management system and ways of its improvement are investigated and analysed.