БЮДЖЕТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ФУНКЦІЇ ДЕРЖАВИ - Сидор, Ірина Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Сидор І. П. Бюджетне забезпечення соціальної функції держави. Розглянуто соціальну функцію держави через призму функціонування соціальної держави; досліджено сутність бюджетного забезпечення соціальної функції держави. Проведено аналіз динаміки та структури видатків бюджетів на соціальні цілі. Sydor I. Budget security of social function of the state. The social function of the state is considered through the prism of a welfare state. The essence of the budget of social function of the state is investigated. The dynamic and the structure of budget expenditures for social purposes are analysed.