КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ - Медвідь, Вікторія Юріївна; Сігуа, Вікторія Тамазіївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Медвідь В. Ю., Сігуа В. Т. Концептуалізація стратегії інноваційного розвитку підприємств промислового комплексу. Розглянуто різні теоретичні підходи до трактування сутності понять “стратегія”, “стратегія розвитку” і “фінансова стратегія інноваційного розвитку підприємств”. Виявлено фактор інноваційності як найважливіший елемент формування ефективних стратегій організації. Запропоновано авторське визначення сутності поняття “фінансова стратегія інноваційного розвитку підприємств промислового регіону”. Medvid V., Sigua V. Conception of strategy of innovative development the industrial enterprises. The various theoretical approaches are considered to the interpretation of the essence of the concepts of “strategy”, “strategy of development” and “financial strategy of innovative development of industrial enterprises of the region”. The factor of innovation as the most important element of the formation of effective management strategies is identifi ed. The author’s defi nition of the essence of the notion “financial strategy of innovative development of industrial enterprises” is offered.