СЦЕНАРІЇ РОЗВИТКУ БІРЖОВОГО СЕГМЕНТА РИНКУ КОРПОРАТИВНИХ ЦІННИХ ПАПЕРІВ УКРАЇНИ - Гапонюк, Микола Анатолійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Гапонюк М. А. Сценарії розвитку біржового сегмента ринку корпоративних цінних паперів України. Проаналізовано сучасний стан біржового сегмента ринку цінних паперів України, розглянуто його головні проблеми з точки зору корпоративного сектору. Обґрунтовано подальші сценарії розвитку організованого ринку цінних паперів під впливом економічних реформ в Україні та тенденцій глобального ринку капіталів. Haponjuk M. Further scenarios of exchange segment of the securities market in Ukraine. The current state of the exchange segment of the securities market in Ukraine is analysed, its main problems considered in terms of the corporate sector. Further scenarios of  rganized securities market are grounded under the influence of conomic reforms in Ukraine and trends in global capital markets.