НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПОДАТКОВОГО СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В УКРАЇНІ - Крисоватий, Ігор Андрійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Крисоватий І. А. Напрямки вдосконалення податкового стимулювання інноваційних процесів в Україні.  Досліджено основні проблеми функціонування в Україні податкового регулювання в сфері інноваційної активності. Проаналізовано механізм застосування стимулів на усіх стадіях запровадження інновацій. Запропоновано шляхи вдосконалення діючої практики застосування податкових інструментів регулювання інноваційних процесів у розрізі основних податків. Krysovatyj I. Directions of improve tax incentives for innovation in Ukraine. The basic problems of the tax regulation in the sphere of innovation activity in Ukraine are investigated. The mechanism of applying incentives at all stages of innovation is analysed. The ways of improving the current practice of using tax instruments regulating of innovation processes are offered in the context of basic taxes.