КОЛЕКТИВНЕ ІНВЕСТУВАННЯ: ХАРАКТЕРНІ ОЗНАКИ І ПЕРЕВАГИ - Диба, Михайло Іванович; Поліщук, Євгенія Анатоліївна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Диба М. І., Поліщук Є. А. Колективне інвестування: характерні ознаки і переваги. Розглянуто основні поняття колективного інвестування, визначено його характерні ознаки і переваги порівняно з індивідуальним, виокремлено учасників колективних інвестицій – небанківські фінансові установи. Dyba M., Polischuk Ye. Collective investment: the characteristic features and advantages. The basic defi nitions of collective investment are regarded, the characteristic features and advantages of it above individual investment are determinated, the participations of the collective investment in the face of non-banking fi nancial institutions are distinguished.