МЕТОДОЛОГІЧНІ ДОМІНАНТИ ФОРМУВАННЯ ТЕОРІЇ РИНКУ ПЕРЕСТРАХУВАННЯ - Кнейслер, Ольга Володимирівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Кнейслер О. В. Методологічні домінанти формування теорії ринку перестрахування. Розглянуто основні положення і концепції економічних теорій галузевих ринків, конкуренції, фірми, державного регулювання, інституціональної теорії. На основі теоретико-методологічного потенціалу досліджених економічних теорій сформовано науково-методологічні підходи до формування теорії ринку перестрахування. Kneysler O. The methodological dominants of the reinsurance market formation theory. The basic provisions and concepts of economic theory of the branch markets, competition, company, government regulation, institutional theory are considered. The scientific and methodological approaches to the theory of reinsurance market formation are formed based on theoretical and methodological potential economic theories.