ВЕКТОРИ ЗАЛУЧЕННЯ КАПІТАЛУ ВЕЛИКИМИ ТОВАРИСТВАМИ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ: ПОЛЬСЬКИЙ ДОСВІД - Вноровскі, Генрік (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Вноровскі Г. Вектори залучення капіталу великими товариствами в умовах сучасних викликів: польський досвід. Розглянуто механізм зовнішнього фінансування діяльності корпоративного сектору в умовах сучасних викликів. Проаналізовано функціонування публічного ринку в Польщі. Обґрунтовано вектори розвитку ринку облігацій та перспективні зміни структури фінансування інвестиційних намірів суб’єктів господарювання. Wnorowski H. Vector of bringing of capital by large companies under conditions of contemporary challenges: Polish experience. The mechanism of the corporate sector external funding under conditions of contemporary challenges is revealed. The functioning of the Polish public market is analysed. Vectors of bond market development and advanced changes in the structure of entities funding investment intentions are substantiated.