ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ГАРАНТУВАННЯ БАНКІВСЬКИХ ВКЛАДІВ - Ткаченко, Наталія Володимирівна; Чеховський, Дмитро Борисович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Ткаченко Н. В., Чеховський Д. Б. Теоретичні основи гарантування банківських вкладів. На основі критичного аналізу та узагальнення існуючих вітчизняних та зарубіжних поглядів до трактування понять “система” і “механізм” в контексті гарантування банківських вкладів сформульовано авторське бачення цих дефініцій та побудовано модель механізму гарантування банківських вкладів. Tkachenko N., Chehovskjy  D. Theoretical bases of bank deposits guaranteeing. On the basis of critical analysis and synthesis of existing domestic and foreign attitudes to the interpretation of concepts “system” and “mechanism” in the context of guaranteeing bank deposits it is formulated author’s vision of the definitions and the model of the mechanism of bank deposits’ guarantee.