ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ ЦІННОСТЕЙ ТА ІНСТИТУЦІОНАЛЬНА ФРАГМЕНТАЦІЯ ГЛОБАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Козюк, Віктор Валерійович; Шиманська, Оксана Петрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Козюк В. В., Шиманська О. П. Економічна теорія цінностей та інституціональна фрагментація глобальної економіки. 24 квітня 2014 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулося засідання круглого столу, організоване кафедрою економічної теорії. Предметом обговорення стали актуальні проблеми взаємозв’язку економічного розвитку з якістю інститутів та культури, а також ролі цінностей у глобальному економічному вимірі.