МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНИМ БОРГОМ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Федорович, Ірина Михайлівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Федорович І. М. Методика проведення аудиту ефективності управління державним боргом та шляхи її вдосконаленняю Розглянуто актуальність аудиту ефективності управління державним боргом в рамках фінансового контролю, визначено його основні цілі та завдання. Розкрито методику проведення аудиту державного боргу в Україні в рамках 9 груп показників. Проаналізовано ключові показники ефективності управління державним боргом України. Визначено основні проблеми впровадження аудиту ефективності управління державним боргом в систему контролю та надано відповідні рекомендації щодо шляхів його удосконалення. Fedorovych I. Methods of auditing of the efficiency of state debt management and ways of its improvement. The topicality of auditing of the efficiency of state debt management within the context of fi nancial control is considered. Its main purposes and tasks are determined. Methods of state debt auditing in Ukraine in terms of nine groups of indices are revealed. Key indices of the efficiency of state debt management of Ukraine are analysed. The main problems of the implementation of auditing of the efficiency of state debt management in a system of control are determined. Respective recommendations regarding ways of its improvement are suggested.