ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВОГО СЕКТОРУ В УМОВАХ ІНСТИТУЦІЙНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Алексеєнко, Людмила Михайлівна; Соколовський, Євген (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Алексеєнко Л. М.,  Соколовський Є. Пріоритети розвитку фінансового сектору в умовах інституційних трансформацій. Розкрито особливості функціонування фінансового сектору в умовах сучасних інституційних трансформацій. Обґрунтовано, що розвиток фінансового сектору здатний сформувати такий зовнішній ефект, який можна формалізувати та оцінити як допоміжний чинник економічного зростання. Окреслено пріоритети розвитку фінансового сектору з урахуванням цільових економічних орієнтирів та заходів на середньо- і довго- строкову перспективу. Aleksejenko L., Sokolovskjy Je. Priorities of financial sector development in the conditions of institutional transformationsThe features of functioning of financial sector are exposed in the conditions of modern institutional transformations. Reasonably, that development of fi nancial sector is able to form such external effect that can be estimated as an auxiliary factor of the economy growing. Prioritiesof financial sector development are outlined taking into account a special purpose economic reference-points and measures on a middle and long-term.