ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНСЬКИХ ПРОФЕСІЙНИХ ПЕРЕСТРАХОВИКІВ - Сліпко, Ксенія Олександрівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Сліпко К. О. Проблеми та перспективи діяльності українських професійних перестраховиків. Обґрунтовано фінансово-економічну необхідність перестрахових компаній як важливих партнерів суб’єктів страхового бізнесу. Визначено чинники, що стримують розвиток інституту професійного перестрахування в Україні. Запропоновано низку заходів з метою створення сприятливого середовища для успішної діяльності вітчизняних професійних перестраховиків. Slipko K. Problems and prospects of activity of Ukrainian professional reinsurance companies. Financial and economic necessity of reinsurance companies as important partners of subjects of insurance business is justified. The factors, which restrain the development of the institute of professional reinsurance in Ukraine, are identified. A series of measures are proposed aimed at creation of favourable environment for successful activity of domestic professional reinsurance.