АУДИТ РОЗРАХУНКІВ ЗА СТРАХУВАННЯМ У ПІДПРИЄМСТВАХ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ: ІНФОРМАЦІЙНА БАЗА ТА ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЙОГО ПЛАНУВАННЯ - Івасечко, Уляна Вікторівна (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Івасечко У. В. Аудит розрахунків за страхуванням у підприємствах будівельної галузі: інформаційна база та проблемні питання його планування. Охарактеризовано особливості та завдання аудиту розрахунків за страхуванням у підприємствах будівельної галузі. Проаналізовано інформаційну базу аудиту розрахунків за страхуванням. Досліджено проблемні питання планування внутрішнього та зовнішнього аудиту розрахунків за страхуванням. Ivasechko U. The audit of payments for insurance companies in the construction industry: knowledge base and problematic aspects of planning. The features and objectives of the audit of payments for insurance companies in the construction industry characterized. Posted knowledge base audit of payments for insurance. Investigated problematic aspects of planning internal and external audit of payments for insurance.