ПОДАТКОВЕ ПЛАНУВАННЯ ЯК СФЕРА ЮРИДИЧНОЇ ПРАКТИКИ - Степанюк, Олександр Іванович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Степанюк О. І. Податкове планування як сфера юридичної практики. Висвітлено поняття та значення податкового планування у сучасному бізнесі. Зокрема окреслено види та методи податкового планування в контексті участі в ньому юриста (податкового адвоката). Окремо визначено принципи оптимізації оподаткування. На основі викладеногоматеріалу зроблено висновок про доцільність закріплення і регулювання у законодавстві України інституту податкового консультанта. Stepaniuk O. Fiscal  Planning  as  the  Sphere  of  Juridical  Practice.  In article lights up concept and meaning of tax planning in the modern business. Specifically author described forms and methods of tax planning in context of taking part in it lawyer (tax lawyer). Separately mention the principles of tax optimisation. On the foundation of given material are made the conclusion of importance fix and regulation in Ukraine legislation institute of tax consultation.