БЮДЖЕТНЕ НОРМУВАННЯ : ПРАГМАТИЗМ І ПРОБЛЕМАТИКА - Дем'янишин, Василь Григорович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дем’янишин В. Г. Бюджетне нормування : прагматизм і проблематика. Розглянутосуть бюджетного нормування, практичні підходи, проблеми та шляхи удосконалення бюджетного нормування в умовах економічних трансформацій. Dem’yanyshyn V. Budget  norms  setting:  pragmatism  and  problems. The artide deals nith the essence of budget standardization, pragmatic approaches, problems and ways of budget standardization improvement under economic transformations conditions.