КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ КРЕДИТНОЇ КООПЕРАЦІЇ ТА ПАСИВНІ ОПЕРАЦІЇ КРЕДИТНИХ СПІЛОК НА РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ - Луцишин, Олег Орестович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Луцишин О. О. Концептуальні основи кредитної кооперації та пасивні операції кредитних спілок на ринку фінансових послуг України. Висвітлено концептуальні основи кредитної кооперації та етапи розвитку кредитного руху в Україні. Окреслено ідентифікаційні ознаки кредитних спілок та з’ясовано їх відмінності від інших фінансових установ. Розкрито особливості пасивних операцій кредитних спілок на ринку фінансових послуг України та окреслено пропозиції щодо забезпечення активізації їх діяльності на фінансовому ринку України. Lucyshyn O. Conceptual bases of credit cooperation and feature of forming of credits unions assets. The conceptual bases of credit co-operation and stages of development of credit motion in Ukraine are reflected. The identification signs of credit unions are outlined and their differences are foundout from otherfinancial institutions.The features of passive operations of credit unions at the market of financial services of Ukraine are exposed and suggestions are outlined in relation to providing of activation of their activity at the financial market of Ukraine.