ТИМЧАСОВІ КОШТИ В БАНКІВСЬКОМУ РЕСУРСНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ІПОТЕЧНИХ ПРОГРАМ - Вожжов, Анатолій Павлович; Василенко, Олена Миколаївна; Гринько, Олена Леонідівна; Омельченко, Олександр Георгійович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Вожжов А. П., Василенко О. М., Гринько О. Л., Омельченко О. Г. Тимчасові кошти в банківському ресурсному забезпеченні іпотечних програм. Обґрунтовано необхідність активізації іпотечних програм в Україні. Розкрито основні проблеми щодо формування та управління банківськими ресурсами у сфері іпотечного кредитування. Vojjov A., Vasilenko O., Grin’ko O., Omel’chenko O. Temporal facilities in the bank resource providing of the mortgages programs. Grounded necessity of activation of the mortgage programs in Ukraine. Basic problems are exposed in relation to forming and management by bank resources in the field of the mortgage crediting.