КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ - Дем'янишин, Василь Григорович; Малярчук, Анатолій Климови (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Дем’янишин В. Г., Малярчук А. К. Концептуальні засади місцевих бюджетів. Розглянуто концептуальні підходи до трактування сутності місцевих бюджетів, їхньої необхідності та впливу на соціально–економічні процеси. Demyanyshyn V., Malyarchuk A. Conceptual principles of local budgets. Conceptual approach of interpretation of essence of local budgets in explained, as well as their necessity and influence on social and economic processes of the society in modern conditions.