РЕГУЛЮВАННЯ РИЗИКОВОСТІ КРЕДИТУВАННЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ: МІКРОЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТ - Гуцал, Ігор Степанович; Фастовець, Микола Миколайович (Науковий журнал «Світ фінансів», 2017)
Гуцал І. С., Фастовець М. М. Регулювання ризиковості кредитування малого бізнесу : мікроекономічний аспек. Розкрито теоретичні засади ризиковості кредитування малого бізнесу та регулювання кредитного ризику. Визначено основні напрями оптимізації ризиковості кредитування суб’єктів малого бізнесу на мікрорівні. Запропоновано методичні підходи до регулювання кредитного ризику щодо окремої позики та кредитного портфеля банку загалом. Hucal I., Fastovec’ M. Regulation of riskiness of small business crediting: microeconomic aspect. The author considers theoretical foundation of small business crediting riskiness and crediting risk regulation. The main trends of small business crediting riskiness optimization on the microlevel are determined. The work contains proposals for crediting risk regulation methods concerning separate loan and bank crediting portfolio on the whole.