(untitled) (Scientific journal «World of Finance», 2026)
ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ І КОНТРОЛЬ: ТЕОРІЯ ТА МЕТОДОЛОГІЯ (аналітична записка за результатами Першої міжнародної науково-дискусійної платформи “Облік, оподаткування і контроль: теорія та методологія”, Тернопіль, ЗУНУ, 8 січня 2026 року) Аналітичну записку підготували: д.е.н., професор Оксана ДЕСЯТНЮК д.ю.н., професор Уляна КОРУЦ д.е.н., професор Валентина ПАНАСЮК д.е.н., професор Олена СОХАЦЬКА д.е.н., професор Олена ПТАЩЕНКО д.е.н., професор Аліна ЖУКОВСЬКА к.е.н., доцент Оксана ЧЕРЕШНЮК здобувач ступеня доктора філософії Вадим ШУХМАНН