FUNDAMENTAL STUDY OF THE FINANCIAL MARKET OF UKRAINE - ., . (Scientific journal «World of Finance», 2020)
(Рецензія на монографію Крупки І.М. “Теоретико-методологічні засади та особливості функціонування фінансового ринку України”. Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2019. 823 с.) Ольга Кириленко, д. е. н, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тернопільського національного економічного університету