ANALYTICAL NOTE (Scientific journal «World of Finance», 2026)
ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ І КОНТРОЛЬ: ТЕОРІЯ ТА МЕТОДОЛОГІЯ(аналітична записка за результатами Першої міжнародної науково-дискусійної платформи “Облік, оподаткування і контроль: теорія та методологія”, Тернопіль, ЗУНУ, 8 січня 2026 року)Аналітичну записку підготували:д.е.н., професор Оксана ДЕСЯТНЮКд.ю.н., професор Уляна КОРУЦд.е.н., професор Валентина ПАНАСЮКд.е.н., професор Олена СОХАЦЬКАд.е.н., професор Олена ПТАЩЕНКОд.е.н., професор Аліна ЖУКОВСЬКАк.е.н., доцент Оксана ЧЕРЕШНЮКздобувач ступеня доктора філософії Вадим ШУХМАНН